sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Intocable, la pel·lícula que explica la història d’un aristòcrata milionari tetraplègic

intocable pelicula discapacitat cadira de rodes

Philippe, interpretat per l’actor François Cluzet, és un aristòcrata adinerat que pertany a l’alta societat. Una vida de somni fins que un dia canvia per sempre després de patir un greu accident de parapent que el deixarà en cadira de rodes. En aquest moment, Philippe no pot fer vida normal per si mateix, així que decideix contractar a Driss, interpretat per Omar Sy, un assistent procedent d’un barri marginal i sortit de la presó.

Encara que, a priori, no aconsegueixen portar-se del tot bé, a poc a poc la seva relació anirà millorant i trobaran l’un en l’altre la il·lusió que els falta en les seves vides, barrejant la dicció elegant de Philippe i l’argot de carrer de Driss. Junts aprendran a apreciar i a barrejar a Vivaldi amb el hip-hop, els vestits fets a mesura amb la roba de xandall i l’exquisidesa en el paladar amb l’hamburguesa de carrer.

Aquest llargmetratge aconsegueix despertar un somriure amb temes tan espinosos com la tetraplegia i la lluita de classes, on podrem veure el dia a dia d’una persona en cadira de rodes, que anirà forjant una amistat amb el seu cuidador que estarà amb ell dia i nit tractant de fer de la seva rutina una vida més fàcil, còmoda, agradable, inclusiva i accessible.

Dos mons que xoquen i, amb això, Philippe i Driss hauran d’entendre’s mútuament per donar lloc a una amistat còmica, sòlida i singular. Si separats són persones fràgils, junts seran intocables.

Font: sensacine.com, fotogramas.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu