sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Inventen un dispositiu intel·ligent per a detectar caigudes a temps

Les caigudes suposen la segona causa mundial de mort, sobretot en els adults de més de 65 anys, així ho afirma l'Organització Mundial de la Salut.

Com podem pal·liar aquesta situació? Ibermática, una empresa espanyola s'ha posat mans a l'obra i ha desenvolupat un nou sistema intel·ligent per detectar caigudes a temps.

Aquest mecanisme funciona amb sensors intel·ligents que es col·loquen al domicili i que recullen la posició dels avis, el seu moviment i si existeix fum a la llar. Quan detecta una caiguda, aquest sistema d'Intel·ligència Artificial, avisa els cuidadors, fins i tot quan altres sistemes “oficials” fallen.

Es tracta d'un dispositiu petit, d'uns 15 centímetres, i no invasiu. A més, el seu preu és assequible ja que es mou entre els 10 i 30 euros.

Actualment s'està provant al País Basc.

Fantàstica iniciativa, nois!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu