sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Inventen una cadira de rodes que es dirigeix amb el cervell

Pedro Díez, un enginyer argentí, ha inventat una cadira de rodes que es pot dirigir amb el cervell. El projecte s’anomena “Interfaz Cerebro-Computadora” (ICC) i medeix l’activitat cerebral de l’usuari, rep la información del que vol fer i envia l’ordre directament a la cadira.

La ICC està formada per un equip que registra les senyals del cervell, un electroencefalògraf, i un ordinador que s’encarrega de procesar i interpretar les senyals.

Díez ha dedicat 5 anys a aquest projecte que va formar part de la seva tesis doctoral a l’Insitut d’Automàtica de la Facultat d’Enginyeria de la Universidad Nacional de San Juan, i encara està en fase de proves per tal de comprovar-ne l’efectivitat.

Desde Válida sin barreras donem el nostre suport a totes aquelles iniciatives que neixen amb l'objectiu de fer una vida més fàcil y autònoma a totes les persones amb discapacitat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu