sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Invents que canvien el món de les persones amb discapacitat

Cada vegada són més nombrosos els avanços que permeten una millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. Aquest estiu, des de Válida sin barreras, hem dedicat unes línies a fer un repàs dels invents en accessibilitat més curiosos, segur que així ens ve la inspiració.

L'exosquelet ExoAtlet permet ajudar a les persones amb poca mobilitat en la seva rehabilitació mèdica. Ha estat creat per una empresa russa i el sistema costa 10 vegades menys que els sistemes robotitzats d'igual categoria.

L'empresa Hyundai està treballant en un nou exosquelet per donar suport a les persones quan faci mancada. Per exemple, les assistirà per transportar i/o elevar càrregues pesades o ajudarà a les persones grans i/o amb discapacitat a solucionar els problemes de mobilitat.

El projecte Maxbionic també és fruit d'una altra companyia russa i neix amb l'objectiu d'ajudar en la recuperació i adaptació de les persones amb discapacitat, sobretot a les quals van perdre les extremitats superiors.

Alter, és el nou androide que ha estat presentat en el Museu Nacional de Ciència de Tòquio. És capaç d'interactuar per voluntat pròpia i respondre als estímuls externs. Aquest robot està format per un generador de patrons que s'assembla molt al sistema nerviós humà, i això li permet detectar la distància entre els objectes, la seva temperatura, la humitat…

I des d'Argentina arriba Gardelito, un robot amb intel·ligència cognitiva que és capaç d'aprendre, moure's i conversar com una persona! I… els argentins no es van oblidar de dotar-ho amb un típic tret seu… A Gardelito li encanta jugar al futbol!

Feliç i inspiradora tornada a la feina!

 

Font: mundo.sputniknews.com

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu