sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

IRIDIS, una app per adaptar l'habitatge a les necessitats de la gent gran o amb discapacitat

Iridis

Adaptar la llar a les noves necessitats dels inquilins no és tasca fàcil. Però per sort, per a això, ara tenim “Iridis”, la primera app per avaluar de manera digital la millor manera d'adequar un habitatge, centre d'atenció o espai per a majors o persones que sofreixen demència.

Iridis avalua el disseny de l'habitatge i com afecta aquest a la qualitat de vida de les persones perquè visquin de la manera més autònoma possible, per exemple: la il·luminació, el contrast de color, el soroll…etc.

El seu funcionament és senzill. N'hi ha prou amb respondre una sèrie de qüestions i enviar unes fotografies. En 20 minuts, la App avalua la idoneïtat d'una casa de dos dormitoris per a una persona gran, per exemple.

Una vegada feta l'avaluació, la app també recomana els canvis que haurien de fer-se per adaptar l'edifici, ja pot ser canviar una bombeta o reconfigurar els banys.

Aquesta aplicació estarà disponible per a descàrregues el 21 de setembre de 2017, data que coincideix amb el Dia Internacional de l'Alzheimer.

Els dissenyadors d'aquesta aplicació són un equip d'experts en disseny i construcció de la Universitat de Sirling i de la companyia Space Group.

Font: geriatricarea

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu