sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

IV Torneig Nacional de Pàdel Adaptat

A punt la pilota, la pala i la pista. Arriba el IV Torneig Nacional de Pàdel Adaptat, modalitat de peu. La cita és aquest cap de setmana a la ciutat de Madrid, concretament al Poliesportiu Municipal de Valdebernardo. Aquí, prop de 300 jugadors amb diferents discapacitats intel·lectuals i físiques de tot l’estat español s’hi congregaran per practicar el seu esport preferit i donar el millor de sí mateixos, una gran capacitat de superació i sacrifici.

Es distribuirán els participants en diferents nivells segons la seva capacitat de joc.

A més, el diumenge es celebrarà una rifa solidària. La recaudació obtinguda es destinarà a l’entitat organitzadora i sense ànim de lucre ASPADO (Asociación Pádel para Todos).

A banda del torneig,s'hi realitzaran activitats d’oci i d'entreteniment tant per als jugadors com pels espectadors. Una festa de l’esport adaptat que no us podeu perdre 😉

Val a dir que, després de realizar aquest campionat modalitat de peu, del 7 al 9 de juny es disputarà el IV Torneig Nacional de Pàdel Adaptat en cadira de rodes, on podrem veure en joc les 16 millors parelles d’Espanya. Se celebrarà a la localitat de Cubillos del Sil, a Castella i Lleó.

Ànims a tots els participants! 😉

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu