sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

IVA superreduït per als vehicles destinats a persones amb discapacitat

El ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques prepara una modificació del reglament de l’Impost del Valor Afegit (IVA) que beneficiarà al sector de la discapacitat.

En concret, extendrà l’IVA superreduït a la compra de vehicles destinats a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda que siguin adquirits per entitats de caràcter social, com associacions o fundacions, que presten serveis de promoció de l’autonomia personal i atenció a la dependència a persones amb diversitat funcional.

Fins a la data, l’IVA superreduït s’aplicava a l’adquisició de vehicles per part de persones amb discapacitat amb mobilitat reduïda o famílies d’aquestes persones per a servei propi, a títol personal, però pràcticament quedaven excloses les compres per part d’entitats socials, que només podien acollir-se a aquest benefici fiscal passats 4 anys de la compra d’un únic vehicle.

L’extensió està prevista que entri en vigor l’1 de gener de 2014. Ja queda poc.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu