sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Ja falta poc per la “53a Festa del Pedal” del GEiEG

Diumenge que ve 4 d'octubre se celebrarà la “53a Festa del Pedal” a Girona. L'esdeveniment està organitzat per una de les institucions esportives més emblemàtiques de la ciutat, el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG). Amb un marcat to lúdic, aquesta activitat té com a objectiu difondre i valorar el paisatge natural i urbà de la comarca. Per a això, s'ha traçat la ruta amb bicicleta apta per a tots els públics.

Des de l'entitat Àrea Adaptada, s'ha procurat garantir el màxim l'accessibilitat a aquest esdeveniment, incloent a les persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda. És en aquest últim punt on Válida Lift summa sinergies amb el GEiEG. Aquesta divisió de Válida sin barreras, empresa especialitzada en solucions en accessibilitat, aposta per estar al costat de les persones que realment ho necessiten. Per això, Válida Lift ahir es va signar el conveni de patrocini per a la “pedalada” d'aquest any.

D'altra banda i com marca la tradició, la “Festa del Pedal” estarà dividida en diverses activitats que es desenvolupessin al llarg del matí del proper diumenge. A les 8:15 es recolliran les entrades dels inscrits per internet i a les 9:00 s'iniciarà la ruta amb bicicleta, sortint donis de plaça Catalunya, al centre de Girona. L'itinerari marcat conduirà als assistents cap al Bescanó, per seguir cap a Sant Gregori, on es realitzarà una pausa per esmorzar.

A les 11:30 comença el recorregut de tornada amb bicicleta, amb destinació plaça Catalunya, amb arribada prevista entorn de les 13:30. Un cop allá, les persones apuntades al dinar popular hauran de dirigir-se a les instal·lacions del GEiEG, en Palau Sacosta, on els espera la tradicional “arrossada”.

Les persones interessades a participar en aquest esdeveniment tenen avui com a últim dia per apuntar-se. Més informació a http://www.geieg.cat/

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu