sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Ja tenim els guanyadors de la VII edició dels Premis Romper Barreras

I els guanyadors de la VII edició dels Premis Romper Barreras són… Miguel Ángel Camacho i Maribel Picó, en la categoria individual, i el Centre d'Educació Especial Jean Piaget (Saragossa) i la Fundació RafaPuede de Múrcia, en la modalitat col·lectiva.

Els quatre projectes guanyadors han estat, segons el jurat, els més creatius i innovadors quant a l'ús de la tecnologia de suport es refereix, una tecnologia que es converteix en l'eina indispensable per a l'autonomia, l'aprenentatge, la recuperació i la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat.

En total s'han presentat 21 propostes, quatre en la categoria individual i disset en la col·lectiva, i han rebut els vots de més de 20.000 persones a través de les xarxes socials i la web dels Premis Romper Barreras.

Válida sin barreras, sempre fidel a la seva política de Responsabilitat Social Corporativa, col·labora amb aquesta iniciativa i otorgarà un dels premis, que es lliuraran el proper 7 d'abril a Barcelona.

Aquí podeu veure els videos guanyadors:

Categoria col·lectiva – Primer Premi

“SuperPiaget” (Centre d'Educació Especial Jean Piaget). El projecte mostra com els alumnes amplien les seves oportunitats de participació en la societat i en les activitats quotidianes gràcies a la tecnologia de suport i al fet de potenciar les seves fortaleses.

Veure video aquí.

Categoria col·lectiva – Segon premio

“Fundació RafaPuede” (Fundació RafaPuede). Aquest projecte mostra el treball dut a terme en impressió 3D per al desenvolupament de pròtesis mioelèctricas de baix cost.

Veure video aquí.

Categoria invidual – Primer premi

“Avançant amb Miguel” (Miguel Camacho). Miguel Camacho, de 9 anys, ens mostra en el seu video com creix, aprèn, juga i es desenvolupa gràcies a la tecnologia de suport. Una tecnologia que li permet superar les barreres quotidianes que li provoca aquesta malaltia muscular: la miopatia nemalínica.

Veure video aquí.

Categoria invidual – Segon premio

“Tecnologia, superació i força de voluntat són els ingredients per aconseguir la felicitat” (Maribel Picó). Maribel Picó, amb paràlisi cerebral, ens mostra en el seu video com aconseguir la felicitat gràcies a la tecnologia adaptada que li ha permès rebre formació acadèmica i escriure i publicar diversos llibres.

Veure video aquí.

 

¡Per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu