sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Ja tenim els guanyadors de la VII edició dels Premis Romper Barreras

I els guanyadors de la VII edició dels Premis Romper Barreras són… Miguel Ángel Camacho i Maribel Picó, en la categoria individual, i el Centre d'Educació Especial Jean Piaget (Saragossa) i la Fundació RafaPuede de Múrcia, en la modalitat col·lectiva.

Els quatre projectes guanyadors han estat, segons el jurat, els més creatius i innovadors quant a l'ús de la tecnologia de suport es refereix, una tecnologia que es converteix en l'eina indispensable per a l'autonomia, l'aprenentatge, la recuperació i la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat.

En total s'han presentat 21 propostes, quatre en la categoria individual i disset en la col·lectiva, i han rebut els vots de més de 20.000 persones a través de les xarxes socials i la web dels Premis Romper Barreras.

Válida sin barreras, sempre fidel a la seva política de Responsabilitat Social Corporativa, col·labora amb aquesta iniciativa i otorgarà un dels premis, que es lliuraran el proper 7 d'abril a Barcelona.

Aquí podeu veure els videos guanyadors:

Categoria col·lectiva – Primer Premi

“SuperPiaget” (Centre d'Educació Especial Jean Piaget). El projecte mostra com els alumnes amplien les seves oportunitats de participació en la societat i en les activitats quotidianes gràcies a la tecnologia de suport i al fet de potenciar les seves fortaleses.

Veure video aquí.

Categoria col·lectiva – Segon premio

“Fundació RafaPuede” (Fundació RafaPuede). Aquest projecte mostra el treball dut a terme en impressió 3D per al desenvolupament de pròtesis mioelèctricas de baix cost.

Veure video aquí.

Categoria invidual – Primer premi

“Avançant amb Miguel” (Miguel Camacho). Miguel Camacho, de 9 anys, ens mostra en el seu video com creix, aprèn, juga i es desenvolupa gràcies a la tecnologia de suport. Una tecnologia que li permet superar les barreres quotidianes que li provoca aquesta malaltia muscular: la miopatia nemalínica.

Veure video aquí.

Categoria invidual – Segon premio

“Tecnologia, superació i força de voluntat són els ingredients per aconseguir la felicitat” (Maribel Picó). Maribel Picó, amb paràlisi cerebral, ens mostra en el seu video com aconseguir la felicitat gràcies a la tecnologia adaptada que li ha permès rebre formació acadèmica i escriure i publicar diversos llibres.

Veure video aquí.

 

¡Per un món sense barreres!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu