sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Jordi Simon, abanderat de VALIDA, aconsegueix el podi en la carrera de motos Handy

Pilot de carrera Handy Jordi Simon

En aquesta edició de HandyESBK s'han inscrit un total de 15 pilots, tots ells amb alguna discapacitat física. Aquesta edició s'ha dividit en tres dies, el divendres es van fer els entrenaments lliures permetent als participants conèixer la pista, mentre que el dissabte es van disputar els entrenaments cronometrats. El diumenge es va realitzar la carrera i en Jordi Simon, abanderat de Valida, va haver d'adaptar-se a un clima plujós. Així i tot, va aconseguir el segon lloc en la categoria 600cc.

Aquesta jornada de motociclisme va ser realment interessant i plena de reptes tècnics. Els pilots van haver d'adaptar-se a les adversitats de la pluja i el vent en funció del dia. A més, durant els entrenaments del dissabte un pilot va trencar motor pel que la pista es va omplir d'oli. Encara que els comissaris van realitzar una neteja exhaustiva del lloc, en Jordi va tenir algunes complicacions d'estabilitat que va fer que perdés la confiança durant alguns moments. Tot i això, la seva actitud de superació sense límit li va permetre aconseguir marcar molt bon temps.

Jordi explica que, gràcies a la seva experiència en carreres anteriors, va poder manejar tots els reptes de la jornada permetent marcar molt bon temps en els entrenaments i guanyar la carrera del diumenge. Gràcies a això, pot dir que va aconseguir estar en la 4a posició general, davant de la moto que va quedar 3a en la categoria 1000cc.

Jordi Simon és un pilot amputat per sobre del genoll esquerre i té el colze fix a 90è, per la qual cosa va haver d'adaptar la seva moto a les seves necessitats i practicar molt dur per a aconseguir arribar fins aquí. A Valida volem facilitar a en Jordi i reconèixer el seu esforç per trencar amb les barreres de la seva discapacitat i aconseguir ser un bon pilot de moto.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu