sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Jornada benèfica sobre la conscienciació de malalties minoritàries

concienciació enfermetats minoritaries

La jornada benèfica té l'objectiu de conscienciar sobre la gran varietat de malalties minoritàries que existeixen al món i que pateixen els nens, i que desafortunadament, encara no disposen d'un diagnòstic que els pugui ajudar a millorar la seva qualitat de vida. Les malalties minoritàries són un grup molt ampli de més de 7.000 condicions clíniques que tenen una prevalença en la població i que poden afectar en conjunt a un 5-7% de la ciutadania. 

La jornada comptarà amb la participació de Victor Küppers, qui realitzarà una explicació sobre la motivació personal. Victor és llicenciat en Administració i direcció d'empreses i doctorat en Humanitats, a més imparteix classes de Direcció comercial a la Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat de Barcelona. Actualment es dedica a realitzar conferències, els objectius que vol llançar en elles és la importància de l'actitud personal com a element movilizador i dinamitzador en l'àmbit personal i professional. Ens explica idees i mètodes per millorar i potenciar les actituds personals així com la proactividad i com incrementar la felicitat i la satisfacció així com la motivació personal. 

L'esdeveniment està organitzat per Rotary Club Girona, una associació formada per persones de diferents sectors que conformen una aliança per donar un servei humanitari. 

Els beneficis de la jornada aniran destinats a la unitat neurològica pediàtrica de l'institut de recerca de Vall d'Hebron, que treballa amb objectius per aconseguir la cura o millora de la qualitat de vida dels nens que sofreixen aquestes malalties.

 

Font: http://rotaryclubgirona.com/agenda/1235/

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu