sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Jornada de Sexualidad y Discapacidad

Sabeu què és un acompanyant íntim i eròtic? Quines funcions té? Existeix realment una sexualitat diferent per a les persones amb diversitat funcional? I els professionals, com han d'actuar per ajudar a desenvolupar la sexualitat de les persones amb discapacitat?

La relació sexualitat i discapacitat encara genera molts dubtes a dia d'avui. Amb tal de resoldre'ls, Grup Mifas ha organitzat una jornada de formació que durà a terme l'entitat Tandem Team, una associació que porta anys ajudant al desenvolupament de la intimitat i l'erotisme de les persones amb discapacitat.

La trobada serà el proper 16 de juny, a les 11h del matí, a la Biblioteca Carles Rahola de Girona (Carrer Emili Grahit, 4-6, de Girona). És gratuïta.

Per a inscripcions o més informació podeu contactar amb GrupMifas al següent contacte:

Sara Devesa | [email protected] | 972.41.40.41 | www.mifas.cat

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu