sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Jornada “Dignitat, igualtat, discapacitat i dret” organitzada per la Síndica de Barcelona i la ICAB

sindicat de greuges barcelona discapacidad

La jornada es realitza en motiu del desè aniversari de l’entrada en vigor a Espanya de la Convenció internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

L’acte es realitzarà el proper 30 de maig a les 17h a la Sala Pati de Columnes de la seu de l’ICAB.

La inscripció és gratuïta i es pot fer fins el dia 25 de maig via correu: [email protected], incloent l’assumpte: JORNADA DISCAPACITAT 30M i afegint nom i cognom i organització (si s’escau) i si es te alguna mesura específica d’accessibilitat.

La jornada comença a les 17.00h: Recepció i acreditació de les persones assistents. A les 17.15 Inauguració de la jornada (senyor Adrià Bas Forns, periodista: senyora Núria Flaquer Molinas, Diputada de la Junta General de l’ICAB senyora M. Assumpció Vilà Planas, Síndica de Greuges de Barcelona). A les 17.45 Ponència general introductòria (senyor Xavier Puigdollers Noblom, president de la Comissió dels Drets de les Persones amb Discapacitat de l’ICAB). A les 18.45 Taula rodona: visió juridicoadministrativa (senyor Antoni Galiano Barajas, secretari delegat de l’IMPD de Barcelona ), visió professional técnica (senyor Josep Moya Ollé, psiquiatre) i finalment, visió de dues entitats representatives de persones amb discapacitat i llurs famílies ( Antonio Guillén Martínez, president de COCARMI – Carme Guinea Comas, presidenta de la Coordinadora Catalana d’Entitats Tutelars). A les 20.00 Debat obert.  20.30 Relatoria de la sessió (Adrià Forns, periodista). 20.40 Cloenda.

 

Font: diarideladiscapacitat.cat

Imatge: La Síndica de greuges de Barcelona, M. Assumpció Vilà Planas

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu