sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Jornada “Dignitat, igualtat, discapacitat i dret” organitzada per la Síndica de Barcelona i la ICAB

sindicat de greuges barcelona discapacidad

La jornada es realitza en motiu del desè aniversari de l’entrada en vigor a Espanya de la Convenció internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

L’acte es realitzarà el proper 30 de maig a les 17h a la Sala Pati de Columnes de la seu de l’ICAB.

La inscripció és gratuïta i es pot fer fins el dia 25 de maig via correu: [email protected], incloent l’assumpte: JORNADA DISCAPACITAT 30M i afegint nom i cognom i organització (si s’escau) i si es te alguna mesura específica d’accessibilitat.

La jornada comença a les 17.00h: Recepció i acreditació de les persones assistents. A les 17.15 Inauguració de la jornada (senyor Adrià Bas Forns, periodista: senyora Núria Flaquer Molinas, Diputada de la Junta General de l’ICAB senyora M. Assumpció Vilà Planas, Síndica de Greuges de Barcelona). A les 17.45 Ponència general introductòria (senyor Xavier Puigdollers Noblom, president de la Comissió dels Drets de les Persones amb Discapacitat de l’ICAB). A les 18.45 Taula rodona: visió juridicoadministrativa (senyor Antoni Galiano Barajas, secretari delegat de l’IMPD de Barcelona ), visió professional técnica (senyor Josep Moya Ollé, psiquiatre) i finalment, visió de dues entitats representatives de persones amb discapacitat i llurs famílies ( Antonio Guillén Martínez, president de COCARMI – Carme Guinea Comas, presidenta de la Coordinadora Catalana d’Entitats Tutelars). A les 20.00 Debat obert.  20.30 Relatoria de la sessió (Adrià Forns, periodista). 20.40 Cloenda.

 

Font: diarideladiscapacitat.cat

Imatge: La Síndica de greuges de Barcelona, M. Assumpció Vilà Planas

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu