sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Jornada inclusiva d'atletisme en cadira de rodes a Olot

El proper divendres 26 de maig tindrà lloc la Jornada d'atletisme i altres esports adaptats en cadira de rodes. Organitzada per l'Associació MIFAS d'Olot i l'Institut Municipal d'Esports i Lleure d'Olot, va destinada a nens i nenes dels centres educatius de la capital de la Garrotxa.

L'esdeveniment tindrà lloc a les pistes d'atletisme d'Olot i té com a objectiu difondre els valors de la solidaritat, la tolerància, la diversitat funcional i el respecte. Es tracta doncs, d'una jornada marcada per l'accessibilitat i la inclusió social oberta als més joves. Aquest any, es preveu una àmplia participació, amb més de 100 alumnes de primària de diferents escoles d'Olot.

Un cop més, hem volgut col·laborar en aquesta iniciativa. Per això, els participants de la jornada rebran una bossa d'obsequis gràcies a la nostra col·laboració ia la del Ajuntament d'Olot, Escola Municipal d'Expressió, la Coordinadora d'Discapacitats de la Garrotxa, Aigües Sant Aniol, Fruites Mercader i l'Obra Social "la Caixa ".

Des de Válida sin barreras volem agrair al grup MIFAS la seva proposta de col·laboració i desitjar a tots els assistents, participants i organitzadors una feliç jornada inclusiva.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu