sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Jornada sobre accesibilitat a la Universitat de Vic

accessibilitat salvaescales vic

Válida sin barreras organitza una JORNADA SOBRE ACCESIBILITAT. Es durà a terme el proper 8 de novembre a la Universitat de Vic, amb la col·laboració del Sirius Vic (Centre per a l’Autonomia Personal) i el Grau de Teràpia Ocupacional.

 

Es tracta d’una sessió oberta al públic, gratuita i sota prèvia inscripció. Es realitzarà a les 12:00h a la Sala Mercè Torrents de la Universitat de Vic i tindrà una durada de 2 hores aproximadament.

 

Durant la sessió informativa s’exposaran tota una àmplia gamma d’ajudes tècniques i de suport per millorar l’accessibilitat, dins i fora de casa, amb casos pràctics d’exemples reals basats en la supressió de barreres arquitectòniques, mitjançant la instal·lació de cadires pujaescales, plataformes, elevadors verticals i altres solucions especials.

 

Aquesta sessió informativa serà presentada per Marià Santiagoassessor tècnic especialitzat en accesibilitat de Válida sin barreras.

La jornada va dirigida principalment a professionals de l’àmbit sanitari i social (terapèutes ocupacions, treballadors socials…), a arquitectes, aparelladors, administradors de finques, constructors, estudiants i a particulars interessats amb l’accessibilitat.

 

Les inscripcions són fins les 31 d’octubre, trucant al telèfon gratuït 900 414 000 o bé escribint un e-mail a [email protected] (Rubén Marcos, responsable de comunicació de Válida sin barreras).

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu