sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Jornada sobre accesibilitat a la Universitat de Vic

accessibilitat salvaescales vic

Válida sin barreras organitza una JORNADA SOBRE ACCESIBILITAT. Es durà a terme el proper 8 de novembre a la Universitat de Vic, amb la col·laboració del Sirius Vic (Centre per a l’Autonomia Personal) i el Grau de Teràpia Ocupacional.

 

Es tracta d’una sessió oberta al públic, gratuita i sota prèvia inscripció. Es realitzarà a les 12:00h a la Sala Mercè Torrents de la Universitat de Vic i tindrà una durada de 2 hores aproximadament.

 

Durant la sessió informativa s’exposaran tota una àmplia gamma d’ajudes tècniques i de suport per millorar l’accessibilitat, dins i fora de casa, amb casos pràctics d’exemples reals basats en la supressió de barreres arquitectòniques, mitjançant la instal·lació de cadires pujaescales, plataformes, elevadors verticals i altres solucions especials.

 

Aquesta sessió informativa serà presentada per Marià Santiagoassessor tècnic especialitzat en accesibilitat de Válida sin barreras.

La jornada va dirigida principalment a professionals de l’àmbit sanitari i social (terapèutes ocupacions, treballadors socials…), a arquitectes, aparelladors, administradors de finques, constructors, estudiants i a particulars interessats amb l’accessibilitat.

 

Les inscripcions són fins les 31 d’octubre, trucant al telèfon gratuït 900 414 000 o bé escribint un e-mail a [email protected] (Rubén Marcos, responsable de comunicació de Válida sin barreras).

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu