sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Jornada Tècnica de Vehicles Adaptats en Lleida

Válida sin barreras organitza juntament amb el Centre per a l'Autonomia Personal Sirius-Aremi la Jornada Tècnica en Vehicles Adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Al llarg del matí del 25 de juny es presentaran les últimes novetats en adaptació de vehicles per a la conducció, l'accés i el transport.

La Jornada Tècnica té previst iniciar-se a les 9:45 del matí i es tancarà entorn a les 2 de la tarda. Es dividirà en dos blocs, separats per una pausa per prendre un cafè. Així mateix, la jornada es dividirà en dues parts: la primera, teòrica i formativa; i la segona, més pràctica. A més, es realitzarà una demostració de tot tipus d'ajudes per a vehicles adaptats, a més de presentar la nova Genny X-road, la cadira de rodes tot terreny amb tecnologia Segway.

L'esdeveniment és totalment gratuït i tindrà lloc a la seu de Sirius Aremi, al carrer Garraf número 17 de la ciutat de Lleida. Per inscriure's, contactar amb María José via [email protected] o trucant al 973 264 644. Places limitades.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu