sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Jornades d’accessibilitat i tecnologies de suport. Apunta’t-hi!

Les persones interessades en el món de l’accessibilitat i les tecnologies de suport tenen una cita del 10 al 14 de juny a Madrid, on se celebra una nova edició de la “Semana de Puertas Abiertas del Ceapat” (Centre de Referència Estatal d’Autonomia Personal i Ajudes Tècniques).

5 dies de jornades tècniques en les que es presentaran productes, iniciatives i projectes d’interès relacionats amb una vida més fàcil i autònoma. Diàriament, un equip de professionals estarà disponible per a assessorar, oferir informació i debatre sobre quines són les millors solucions en accessibilitat. A més, els assistents podran visitar l’exposició de productes de suport i comprovar de primera mà la seva funcionalitat.

Válida sin barreras participarà a les jornades mostrant interessants solucions salvaescales com Eruca i Eficacis, que a banda de millorar la qualitat de vida de l’usuari, té en compte l’esforç de la persona cuidadora.

Tothom pot participar a la trobada, només cal sol·licitar cita prèvia a [email protected]

Hem d’afegir que totes les jornades són accesibles mitjançant bucle magnètic i interpretació en llengua de signes. Si algú té alguna necessitat especial pot comunicar-ho al mateix mail de contacte.

Us hi esperem!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu