sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Junts arribem més lluny!

El director comercial de Válida sin barreras, Albert Vila, i el president de l’Associació MIFAS, Albert Carbonell han signat a les instal·lacions centrals de Válida sin barreras la renovació del conveni de col·laboració per aquest 2014-2015. Entre d’altres, Válida sin barreras es converteix un any més en el patrocinador oficial de l'equip de bàsquet en cadira de rodes, el Válida sin barreras CB MIFAS. Els jugadors lluiran a les seves samarretes el logotip de Válida sin barreras, que els donarà suport partit a partit.

A més fruit del conveni, els titulars del Carnet “Amic de MIFAS” gaudiran d'un 10% de descompte en tots els productes salvaescales, adaptació de vehicles i adaptació de banys de Válida sin barreras, un 5% més que en anys anteriors.

Associació MIFAS treballa perquè totes les persones amb discapacitat física puguin exercir els seus drets, viure amb independència i plena integració. Uns valors que també comparteix Válida sin barreras que desenvolupa una important tasca de Responsabilitat Social Corporativa.

Per la nostra banda, estem molt orgullosos de treballar un any més al costat d’Associació MIFAS. Junts arribem més lluny! Perquè unint esforços podem impulsar noves accions amb tal de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.
Per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu