sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Junts per un món sense barreres

Válida sin barreras i l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) signen un conveni per creuar sinergies a favor de les persones amb discapacitat física i mobilitat reduïda de la comarca d’Osona.

El present acord de col·laboració permetrà informar, potenciar i difondre l’accessibilitat universal i el disseny per a tots, sumar esforços per a l’eliminació de barreres arquitectòniques i fomentar la inclusió social en qualsevol entorn.

L’ADFO és una entitat de caràcter social sense ànim de lucre i d’utilitat pública a la comarca d’Osona que treballa per a la integració universal de les persones amb discapacitat física en els diferents àmbits socials: familiar i d’amistats, laboral, formació, oci i lleure, esporta adaptat i cultura. Ho aconsegueix a través del suport a les persones i a les famílies per millorar la qualitat de vida; a través de l’assessorament a ajuntaments, institucions i empreses per aconseguir una accessibilitat plena; i a través de la sensibilització i conscienciació de la població envers el món de les discapacitats físiques.

Junts per un món sense barreres!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu