sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Kanya Sessera, una esportista d'elit en els Jocs Paraolímpicos

La història de Kanya és un gran exemple de positivisme i superació. Kanya Sesserera va néixer sense cames i era un bebé quan els seus pares la van abandonar en la porta d'un temple budista a Tailàndia. Allà, els monjos la van cuidar fins que als cinc anys d'edat va ser adoptada. Jane i Dave Sesser, una parella americana de 56 i 57 anys, van veure la seva foto en una revista d'adopció internacional i no van dubtar a volar a Tailanda per anar-la a buscar i donar-li la millor vida possible.

La Kanya, amant dels esports, va començar a practicar skateboard i surf, i als 9 anys ja havia desenvolupat unes habilitats molt considerables tant en l'aigua com en les rodes. A la Kanya també li agrada el bàsquet i l'esquí, tant és així que té moltes paperetes de competir en la modalitat de mico-esquí en els propers Jocs Paraolímpicos.

De fet, Kanya, va ser la tercera dona més ràpida del món en 2011 per a les carreres de 100 i 200 metres, i afirma que li encanta la velocitat.

Però Kanya no només triomfa en els esports, sinó també com a model. Als 17 anys un fotògraf d'esports es va acostar a ella mentre jugava a bàsquet astorat de la seva bellesa natural que va voler captar amb la càmera. Des d'aquest moment és model de llenceria i de bikini. Kanya afirma estar molt còmoda amb la seva aparença i no pensa que és diferent als altres.

Té un esperit molt positiu que li permet anar cap endavant i aconseguir tot el que es proposa: “Simplement em deixo portar, i mai he considerat que la meva vida sigui difícil perquè mai he tingut una altra per comparar”.

Endavant Kanya, i molta sort en els Jocs Paraolímpicos on esperem veure't.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu