sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Kanya Sessera, una esportista d'elit en els Jocs Paraolímpicos

La història de Kanya és un gran exemple de positivisme i superació. Kanya Sesserera va néixer sense cames i era un bebé quan els seus pares la van abandonar en la porta d'un temple budista a Tailàndia. Allà, els monjos la van cuidar fins que als cinc anys d'edat va ser adoptada. Jane i Dave Sesser, una parella americana de 56 i 57 anys, van veure la seva foto en una revista d'adopció internacional i no van dubtar a volar a Tailanda per anar-la a buscar i donar-li la millor vida possible.

La Kanya, amant dels esports, va començar a practicar skateboard i surf, i als 9 anys ja havia desenvolupat unes habilitats molt considerables tant en l'aigua com en les rodes. A la Kanya també li agrada el bàsquet i l'esquí, tant és així que té moltes paperetes de competir en la modalitat de mico-esquí en els propers Jocs Paraolímpicos.

De fet, Kanya, va ser la tercera dona més ràpida del món en 2011 per a les carreres de 100 i 200 metres, i afirma que li encanta la velocitat.

Però Kanya no només triomfa en els esports, sinó també com a model. Als 17 anys un fotògraf d'esports es va acostar a ella mentre jugava a bàsquet astorat de la seva bellesa natural que va voler captar amb la càmera. Des d'aquest moment és model de llenceria i de bikini. Kanya afirma estar molt còmoda amb la seva aparença i no pensa que és diferent als altres.

Té un esperit molt positiu que li permet anar cap endavant i aconseguir tot el que es proposa: “Simplement em deixo portar, i mai he considerat que la meva vida sigui difícil perquè mai he tingut una altra per comparar”.

Endavant Kanya, i molta sort en els Jocs Paraolímpicos on esperem veure't.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu