sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

L'accessibilitat creua fronteres

Válida sin barreras i l'associació MANFDOA sumen esforços des de divendres passat per millorar l'accessibilitat dels nens i nenes en situació d'orfandat i discapacitat de Gàmbia. L'objectiu de la col·laboració és millorar la situació sanitària d'aquests menors. 

MANFDOA és una associació amb seu a Salt (Girona) dedicada a la millora de les condicions de vida dels nens orfes i discapacitats de Gàmbia. A través de l'acció directa, emprenen iniciatives destinades al desenvolupament social i econòmic d'aquests nens, aportant tot tipus d'ajudes: des de material escolar i roba fins a ajudes tècniques que afavoreixin la seva autonomia personal.

Válida sin barreras, empresa especialitzada en solucions en accessibilitat, ha volgut aportar el seu petit granit de sorra a aquesta iniciativa. Per a això, ha donat material mèdic i sanitari bàsic, necessari per mesurar l'evolució del creixement i la detecció de possibles malalties en aquests nens i nenes.

“El nostre objectiu és portar l'accessibilitat més enllà de les nostres fronteres i per a això hem volgut fer la nostra petita aportació” diu Albert Vila, director comercial de Válida sin barreras. 

Algunes d'aquestes ajudes han començat a arribar ja a Gàmbia a través del port de Banjul. Gràcies a MANFDOA i a totes les persones que han col·laborat, ha estat possible enviar un container ple de material. Entre aquests, cal destacar un vehicle adaptat que permetrà dotar d'una major llibertat i autonomia el transport d'aquests nens en el seu moment a dia. 

Si estàs interessat a col·laborar en aquesta iniciativa, pots posar-te en contacte amb l'associació MANFDOA a través de l'email [email protected] Ells t'indicaran com pots ajudar-los. 

Per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu