sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

L’accessibilitat no és cap joc

Després d'una llarga espera, avui comença el rodatge de les escenes de la famosa sèrie Games of Thrones a la ciutat de Girona. L'esdeveniment ha captat l'atenció dels mitjans i els fans, sent un esdeveniment únic a la capital.

Davant la previsió de l'arribada de centenars d'extres per al rodatge i milers de fans, existeix el dubte que la Girona estigui preparada. De fet, els veïns i comerciants del barri vell, on es rodarà la majoria de les escenes, han manifestat la seva preocupació per com afectarà aquest esdeveniment a la seva activitat quotidiana.

Per això, des de Válida sin barreras s'aposta per millorar l'accessibilitat dels negocis de la ciutat. Sota el nom “L’accessibilitat no és cap joc”, aquesta empresa ha iniciat una campanya de conscienciació social a la capital gironina i municipis propers. L'objectiu és fer d'aquest esdeveniment una ocasió única per donar a conèixer la ciutat i el seu grau d'accessibilitat, així com la seva preparació per acollir persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat. Per a això, ha engegat un servei d'assessorament gratuït i un equip de tècnics professionals preparat per oferir solucions en accessibilitat en qualsevol situació, a més d'interessants ofertes en tot el seu catàleg de productes.

Les persones interessades a millorar l'accessibilitat en el seu negocis poden contactar amb Vàlida sense barreres a través del telèfon gratuït 900 414 000. Per la seva banda, Vàlida sense barreres oferirà assessorament gratuït i sense compromís, a més de les seves diverses solucions en cadires salvaescales, plataformes pujaescales, ascensors i elevadors.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu