sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

L'accessibilitat: una oportunitat econòmica i social

accesibilitat oportunitat economica i social

És l'accessibilitat una inversió? Representa una oportunitat per a reactivar l'economia? Millorarà la qualitat de vida dels usuaris? Juan Carlos Ramiro, director del CENTAC, analitza els beneficis que comporta la nova llei que obliga a les comunitats de veïns a fer-les accessibles. 

El fet que la legislació actual obligui a les comunitats de veïns a realitzar obres d'accessibilitat implica diversos beneficis, tant econòmics com a socials, per a les administracions públiques, els usuaris i els negocis. Així ho explica Juan Carlos Ramiro, director d'Accessibilitat al CENTAC, a la campanya “Píndoles per a l'Accessibilitat”.

D'aquesta manera, Ramiro afirma que, amb la nova llei, les administracions públiques redueixen la despesa i agiliten els seus serveis. A més, l'usuari es converteix en una persona autònoma i un potencial client. Sense oblidar el sector comercial, on els beneficis són econòmics, ja que implica que desenes de nous clients poden accedir als seus locals, i als seus productes i serveis.

Recordem que aquesta legislació actual obliga a les comunitats de veïns a fer-hi obres i a adaptar-les perquè siguin accessibles, sempre i quan l'hi demani un propietari amb discapacitat o major de 70 anys. D'aquesta manera l'usuari podrà millorar la seva autonomia i la seva qualitat de vida.

Cada vegada més prop d'un món sense barreres!

Font: La Ciutat Accessible

 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu