sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

L'ascensor més ràpid del món

Rentar-nos les dents, escalfar la llet en el microones, descarregar-nos una App interessant… Quantes coses podem fer en un minut? Què tal si pugem 119 plantes?

L'ascensor més ràpid del món ja és una realitat! És capaç de pujar 119 plantes en 53 segons a una velocitat màxima de 73,8 km/h o, el que és el mateix, 1230 metres per minut.

L'aparell s'instal·larà el proper mes de juliol a la Torre de Xangai, actualment l'edifici més alt de Xina i el segon major gratacel del món amb 623 metres.

Amb aquesta velocitat, l'ascensor desenvolupat per la companyia nipona Misubishi Electric, desbanca al fins ara elevador més ràpid del món que recorria 1.100 metres per minut, de la companyia japonesa Toshiba.

També supera un altre model d'ascensor, de Hitachi, que serà instal·lat pròximament en un gratacel de Guangzhou (Xina) de 530 metres d'altura i que ascendirà a 1200 metres per minut.

 

Font: La Razón Digital

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu