sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

L'edredó màgic que fa el llit de manera autònoma

Quan sembla que tot està inventat, la creativitat de la gent encara ens sorprèn.

Una canadenca, Tina Cayoette, acaba d'inventar l'Smart Duve, o el que és el mateix, l'edredó intel·ligent. Aquest edredó aconsegueix que el llit es faci sol amb només activar un botó, fins i tot, pot activar-se des del mòbil. 

Aquest invent, a priori, sembla ser la solució per tots aquells a qui els fa una mandra impressionant fer el llit cada matí. Si bé, l'edredó intel·ligent va molt més allà, perquè ha nascut amb la intenció de fer la vida més fàcil a les persones amb discapacitat, i és que l'oncle de Tina es mou en cadira de rodes i tenia moltes dificultats per deixar el llit ben fet.

La tecnologia per fer funcionar aquest edredó és senzilla, consisteix en una malla de tubs flexibles que poden acoblar-se a un edredó de manera que quan una bomba d'aire infla els tubs, l'edredó recupera la forma original. Així, el llit torna a estar arreglat com abans que algú hi dormís.

Com a hándicap, l'edredó només es desplega, no canvia de posició, així que si sou dels que us moveu molt dormint no li serà possible resituar-se.

L'invent està en fase de crowdfounding, finançament via internet, i podeu obtenir més informació a través de la seva pàgina web Indiegogo.

El preu de l'edredó màgic és de 400 dòlars.

 

Font: buhomag

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu