sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

L'Esclerosi Lateral Amiotròfica afecta a 4.000 persones al nostre país

Coneixeu a Fernando Mogena?

Fernando és campió de Judo i ha competit durant anys per a deixar el nostre país ben amunt. Ara, amb 30 anys, segueix lluitant. Mogena es mou en cadira de rodes a conseqüència de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica, també coneguda com a ELA. Aquesta és una malaltia degenerativa de tipus neuromuscular, que provoca una paràlisi muscular progressiva.

Amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta malaltia que afecta a 4.000 persones al territori espanyol i sensibilitzar a la població, el programa de ràdio “Escaleras de la dependencia” de Radio Libertad tractarà aquest cap de setmana l'ELA. Comptarà amb la presència de la presidenta de l'associació ADELA (Associació Espanyola d'Esclerosi Lateral Amiotròfica), la Sra. Adriana Guevara de Bonis, que ens posarà al dia sobre les últimes notícies sobre aquesta malaltia. També comptaran amb la presencia de Fernando, el gran exemple de superació. Perquè us feu una idea del seu esperit  i la seva actitut sense barreres, fa uns dies va participar a… la Mitja Marató de Leganés!

Segons l'associació ADELA, la incidència universal de l'Esclerosi lateral Amiotròfica roman constant entre 1 i 2 casos nous per cada 100.000 habitants i any. La prevalença descrita a Espanya és de 3,5 casos per cada 100.000 habitants.

Podeu escoltar “Escales a la dependencia” el dissabte i el diumenge de 10h a 11h del matí aquí.

O als següents dials:

Madrid 107.0

Alcobendas 104.0

València 100.9

Jaén 92.4

Saragossa 105.5

Pamplona 93.3

Las Palmas de Gran Canaria 94.1

Vigo 98.3

Pontevedra 99.2

Marina Baixa (Alicant) 106.7

Tots amb l'ELA!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu