sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

L'invencible art de l'accessibilitat

art de l'accessibilitat

Les solucions en accessibilitat són para tothom. I, precisament, a tothom, li agrada la vida còmoda, fàcil i harmònica.

L'elevador vertical de curt recorregut INVICTUS neix amb aquesta finalitat, la de poder oferir a tots els usuaris un món accessible i sense barreres de cap tipus, un món per a tothom, i al gust de tothom.

INVICTUS gaudeix d'un disseny net, clar, de línies rectes i minimalistes. Permet personalitzar-ho amb varietat de materials amb tal d'integrar-ho totalment a l'entorn on s'instal·la. Harmonia i bellesa al servei de l'accessibilitat.

Aquesta solució en elevació vertical està formada per 4 suports, un a cada cantonada, i es fixa a la paret. El muntatge és molt ràpid. Disposa de 4 motors, sincronitzats, que desplacen a la persona amb mobilitat reduïda a un nivell superior o inferior, de manera estable i segura. Un ús, per cert, fàcil i intuïtiu.

Està pensat per superar desnivells de fins a 1,25m.

Poden veure alguns exemples d'instal·lacions de l'elevador INVICTUS de Válida sin barreras en aquest enllaç: http://es.validasinbarreras.com/productos/valida-access/elevadores-corto-recorrido/invictus/, i aquí teniu també el video: https://www.youtube.com/watch?v=keg5n2qdca8

Per a més informació info@validasinbarreras o truqui al telèfon gratuït 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu