sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La 1ª Guia completa de recursos per a persones amb Espasticitat

Ja està aquí, al nostre país, la primera Guia completa de recursos per a persones amb Espasticitat, editada per l'Associació Convives con Espasticidad

La espasticitat és un trastorn motor del sistema nerviós associat a discapacitats com la paràlisi cerebral, la lesió medul·lar o l’esclerosi múltiple. 

L'objectiu d'aquesta Guia és frenar la desinformació que existeix al voltant d'aquest trastorn, així com facilitar recursos i informacions d'utilitat a les persones que conviuen amb ella, als seus familiars i als especialistes. 

La publicació s'articula en 17 epígrafs que recullen temes molt diversos. Des de la perspectiva neurològica de l’espasticitat fins als tractaments miracle, passant per la fisioteràpia o els tractaments quirúrgics. També s'aborden assumptes com el sexe, l'educació universitària, el treball social, la inclusió laboral i les lleis que obliguen al fet que es respectin aquests drets en l'àmbit de l'educació.

El manual ha estat elaborat per un equip multidisciplinari de professionals de l'àmbit social, sanitari i educatiu de camps com la Neurologia, el Treball Social, Fisioteràpia, Psicologia…etc. A més inclou el testimoniatge de persones que viuen i conviuen cada dia amb la espasticitat.

La presentació de la “Guia per a les persones que conviuen amb l’Espasticitat” serà el proper 18 de juny a Madrid, en el Centre Associat Escola Pia de la UNED (C/ Tribulete, 14) a partir de les 18h.

Val la pena dir que aquesta publicació forma part de la col·lecció “Universidad Sin Barreras”, i podrà descarregar-se gratuïtament a través de la Web de la Asociación: http://www.convivirconespasticidad.org/

Aquest projecte ha comptat amb la col·laboració de Medtronic, Medtronic Philantropy, el Centre d'Atenció a Universitaris amb Discapacitat de la UNED (UNIDIS) i de tots els participants de manera voluntària i gratuïta. 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu