sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La cadira de rodes Genny, a la avantguarda de la mobilitat

Les persones que han vist de prop la cadira de rodes Genny i les que l'han provat coincideixen a assenyalar els avantatges que ofereix. Versàtil, segura i intuïtiva; aquesta revolucionària cadira de rodes inventada per l'italià Paolo Badano és, a dia d'avui, una de les millors solucions en mobilitat.

Ahir, el Periódico publicava un extens article descrivint les principals característiques de la Genny. Entre aquestes, destacava la vocació tot terreny d'aquesta cadira de rodes i els avantatges posturals a nivell de columna. En les cadires convencionals, l'usuari corba la columna per poder moure's, perdent la verticalitat de l'esquena amb els anys. A la Genny, l'usuari únicament ha d'inclinar-se lleugerament cap a davant o cap a enrere per moure's.

Válida sin barreras, distribuïdor exclusiu de la cadira de rodes Genny, compta amb una àmplia experiència en el camp de les solucions en accessibilitat i coincideix a assenyalar aquests avantatges. Segons l'experiència dels propis clients, la Genny pot suposar la diferència entre estar tancat a casa i la mobilitat total i independent en qualsevol espai. “És una despesa que val molt la pena, oberta a un públic divers”, comenta Albert Vila, director comercial de Válida sin barreras.

D'altra banda, la Genny està concebuda tant per a un ús puntual com diari. Compta amb una autonomia de 40 km i una velocitat màxima de 20 km/h. “Totes les persones que han provat aquesta cadira de rodes han après a utilitzar-la en menys de dos minuts” diu Albert. Còmoda i segura, la Genny és tot un referent en l'avantguarda de la mobilitat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu