sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La cadira de rodes que permet posar-nos dempeus

Cadira de rodes que permet estar drets

Heus aquí una nova cadira. Però no és una cadira qualsevol, és una cadira de rodes que a més… ens permet posar-nos en peus.

Els seus creadors són l'Institut de Rehabilitació de Chicago, Estats Units. Aquesta cadira, a més de poder posar dempeus a l'usuari, gira sobre si mateixa 360º i pot moure's en qualsevol adreça.

El sistema és senzill, han acoblat un sistema de rodament (de cadena i pinyó, com en les bicicletes) al mecanisme d'una cadira de rodes clàssica. Si la cadira es troba paral·lela al sòl, com una cadira de rodes normal, el rodament impulsa les rodes. Quan activem el canvi de posició (elevar-nos o descendir), l'usuari pot triar si la força del rodament es transfereix a la rodadura cap a davant o cap a darrere. Segons es triï una opció o una altra, la cadira s'elevarà o descendirà.

Aquesta cadira no solament suposa una millora en mobilitat sinó també en salut. I és que, quan l'usuari que porta temps assegut en una cadira de rodes s'aixeca, millora la seva circulació sanguínia, es redueixen el nombre d'úlceres i a nivell mental els dóna major confiança, per exemple, en poder conversar a la mateixa altura que altres persones.

Font: diariodicen.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu