sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La construcció, un sector en creixement.

Sembla ser que la recessió en el sector de la construcció arriba a la seva fi després de set anys de travessia pel desert. Es preveu que aquest 2015 tornarà a reactivar-se l'activitat constructora, consolidant-se la tendència a l'alça entre 2016 i 2017, segons previsions de la xarxa europea Euroconstruct.

Encara que al 2014 ja va registrar-se una pujada, a nivell nacional es preveu una acceleració i una avanç superior en el sector de la construcció respecte als altres països de la Unió Europea.

La rehabilitació d'edificis tindrà un gran pes en l'embranzida d'aquest sector, i l'activitat residencial (l'habitatge) augmentarà encara més en el trienni que ve, entorn del 10%, creixent l'edificació d'habitatges molt més que a nivell europeu.

Per contribuir a impulsar el sector i a la correcta rehabilitació dels edificis, Válida Lift posa a la disposició dels professionals de la construcció i de les comunitats de veïns una àmplia gamma de serveis orientats facilitar la instal·lació d'ascensors en aquells edificis que no disposen.

Instal·lar un ascensor en un edifici sense ascensor comporta molts avantatges, entre ells una millora substancial en la qualitat de vida de les persones que hi habiten, guanyant en confort i comoditat. Així mateix, el fet de facilitar l'accessibilitat a cada habitatge sense haver de pujar escales es converteix en la millor solució per a les persones d'avançada edat o amb mobilitat reduïda. A més, els ascensors de Válida Lift compten amb els més avançats sistemes d'eficiència energètica, reduint la despesa de consum a final de mes.

Per un món optimista lliure de barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu