sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La feina de trobar de feina

El 80% dels aturats amb diversitat funcional asseguren que no han aconseguit cap entrevista de treball en els últims 3 mesos. Si bé, el 60% envía currículums a empreses i negocis cada dia, i el 30% rastreja a més les xarxes socials cercant oportunitats laborals, sembla que no sigui suficient. Així ho reflexa el 2n. Informe discapacitat i formació en temps de crisis, realitzat per la Fundació Adecco.

És cert que l’ocupació entre persones amb algún tipus de discapacitat ha evolucionat de manera favorable durant els últims anys, no obstant, la taxa d’atur en aquest col·lectiu segueix essent superior a la de la resta de població. Atribueixen aquest fet a dos tipus de barreres: les internes, que fan referencia a la falta d’autoestima o a la desmotivació; i les externes, els prejudicis i estereotips socials que els dificulten l’accés al món del treball.

És destacable el fet que les persones amb discapacitat inverteixen més temps en formació que aquelles que no pateixen cap tipus de discapacitat. Els personatges així ho confirmen. Un 65% de les persones amb diversitat funcional s’està formant en contraposició al 40,6% de la resta de la población.

La majoria es formen en idiomes (32%), informàtica (29%) i en administració d’empreses (18%).

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu