sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La Fundació ONCE defineix que l'accessibilitat en l'edificació és una necessitat per a persones amb discapacitat

La Fundació ONCE publica un llibre sobre accessibilitat de persones amb discapacitat

La Fundació ONCE ha publicat ‘L'accessibilitat universal en l'edificació. Especial referència en la propietat horitzontal’, un llibre sobre lleis escrit amb un notable sentit pràctic, en descendir del general al particular de la vida diària i en parlar de baranes, rampes o botons d'ascensor, així com proposar solucions a problemes concrets que poden afectar a les persones amb discapacitat.

El llibre editat per la Fundació ONCE/Vía Libre està dins de la col·lecció ‘Accessibilitat’ i ha estat elaborat pels doctors en dret Juan Carlos Martínez Ortega i Juan Pablo Pérez Velázquez. L'obra ha merescut el Accésit al XV Premi Aequitas de recerca jurídica sobre persones amb discapacitat, immigrants, infància, refugiats o altres grups que manquin de la deguda protecció.

Aquest llibre és una guia molt útil on serà difícil poder trobar un problema que no trobi tractament, ja que a més d'enumerar la normativa existent en accessibilitat a Espanya, ofereix també una exposició de problemes pràctics seguits de la seva corresponent solució.

La finalitat d'aquest llibre i dels autors és posar de manifest el dret que vas assisteix qualsevol persona, amb independència de la seva condició social o econòmica, a poder habitar un habitatge on pugui desenvolupar lliurement la vida individual o familiar, pel que ha de ser accessible des del punt de vista físic.

Els dos juristes que han elaborat l'escrit afegeixen el seu convenciment que l'accessibilitat és una necessitat per a les persones amb discapacitat, però, al mateix temps, un avantatge per a tothom. Seguint aquesta línia, asseguren que establir estàndards d'accessibilitat universal en les construccions i en tot l'urbanisme és indubtablement sinònim de progrés exigit a una societat igualitària, moderna i normalitzada.

Font: europapress.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu