sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La Fundació ONCE i l’Agència Catalana de Turisme promouen el turisme accessible

Fundació ONCE i l'Agència Catalana de Turisme promouen el turisme accessible a Catalunya

La Fundació ONCE i l’Agència Catalana de Turisme (ACT) s’han compromès conjuntament a la realització d’iniciatives i activitats per a la promoció del Turisme Accessible a Catalunya.

El Turisme Accessible és una de les línies estratègiques de treball de l’ACT a partir de valorar el volum dels seus mercats potencials i el grau d’adequació d’una part important de l’oferta turística catalana. La Fundació ONCE i l’Agència Catalana de Turisme tenen l’interès comú de realitzar accions compartides de suport al desenvolupament i la promoció del Turisme Accessible a Catalunya. Fruit d’aquesta predisposició, ambdues organitzacions ja van iniciar col·laboracions amb resultats positius, entres les quals destaca la integració de l’Agència Catalana de Turisme a la Xarxa Europea de Turisme Accessible, entitat de referència en l’àmbit europeu en aquesta matèria.

Entre els objectius que es proposa el conveni està la promoció del turisme accessible a Catalunya i, especialment, aquells destins, empreses o entitats catalanes que ofereixin millores pràctiques. Entre les activitats, es projecta fer presentacions conjuntes de les ofertes, impulsar la comunicació de destins turístics accessibles o establir acords amb l’ILUNION Hotels, referent en el camp del disseny universal. Totes aquestes actuacions, amb la finalitat d’augmentar els destins accessibles i el grau de sensibilització i concentració de la societat en general i els promotors turístics en particulars. 

Font: fundaciononce.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu