sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La llibertat de volar!

Elevador de sostre LIBERTAS

Qui no ha somiat alguna vegada amb volar? A Válida sin barreras donem ales als nostres clients perquè puguin moure's amb autonomia així que, aquest 2015, apostem per una nova solució que permetrà millorar la qualitat de vida de les persones grans i d'aquelles que es mouen en cadira de rodes: LIBERTAS.

LIBERTAS és un elevador de sostre, que es mou de manera segura gràcies a una guia col·locada al sostre. 

Aquest elevador permet a l'usuari desplaçar-se per diverses plantes i, fins i tot, pot funcionar a través de les portes. Està pensat per a superarr tot tipus d'escales, fins i tot les més complicades, ja siguin estretes, corbes o empinades. I és que, en moure's per la part superior de l'escala, LIBERTAS deixa lliure l'espai de pas.

A més, l'encaix de la cadira de rodes a l'elevador LIBERTAS és molt fàcil i no requereix de cap esforç. Podeu comprovar-ho en aquest vídeo.

LIBERTAS també és de gran ajuda, no només per al desplaçament personal, sinó també per al transport d'objectes i bosses de la compra.

Amb aquest elevador de sostre de Válida sin barreras les persones amb discapacitat poden seguir vivint a la seva llar sense necessitat de traslladar-se o fer grans reformes o adaptacions.

La vida pot ser més fàcil, veritat?

Si desitja més informació contacti amb nosaltres al telèfon gratuït d'atenció al client: 900 414 000 i a la nostra web.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu