sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La màgia d'Invictus

Una casa ordenada produeix benestar a la nostra vida i a la nostra ment. Si bé, de vegades, per molt d'esforç que hi posem… l'harmonia dura poc. Per això, la japonesa Marie Kondo s'ha convertit en un fenomen supervendes gràcies al seu llibre “La màgia de l'ordre” en el qual dóna eines sobre com ordenar la nostra casa i la nostra vida.

En poques paraules, Kondo afirma que ens desfem d'allò que ens sobra. És a dir, que ho reduïm tot a només l'essencial, i que mantinguem allò que realment usem i que ens faci feliços.

Si estirem una miqueta més del fil de la filosofia de Marie, més enllà de l'ordre de buidar calaixos, armaris i mobles, viure en una casa accessible també ens produeix pau, i és que el fet de poder-nos-hi moure sense obstacles incrementa el nostre benestar. Al no haver-hi barreres, l'energia flueix.

La línia minimalista oriental influeix occident en tots els seus vessants, també en les solucions en accessibilitat. És el cas de l'elevador INVICTUS: línies netes, clares, rectes, harmònicas i belles. Cap element sobra. I pel que fa al seu ús, és fàcil i intuïtiu. L'elevador permet solucionar alçades d'1,25m i facilitar l'accés a les diferents habitacions de l'habitatge.

Podeu veure més imatges de l'elevador de línies minimalistes aquí.

Segur que Marie Kondo estaria orgullosa de la unió entre la bellesa i la funcionalitat d'aquest elevador. És la màgia de l'ordre. És la màgia d'Invictus.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu