sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La Marla rep una pròtesis impresa en 3D

La Marla és una nena de 3 anys de Newbury (Regne Unit) que des de fa unes setmanes somriu més que mai. I és que la Marla va néixer sense la mà esquerra i la seva mare Joanne se les ha enginyat per aconseguir-li una pròtesi impresa en 3D. Va necessitar l'ajuda de les xarxes socials per poder imprimir i construir la nova mà de la seva filla i també el suport d'una comunitat local que ajuda als nens amb discapacitat anomenada Newbury and District Hackspace Stuart Livings.

Va arribar el dia de lliurar-li a Marla la seva nova mà. Van embolicar l'invent amb paper de regal. La cara de la Marla emocionada en desembolicar el paquet i veure la pròtesi impresa en 3D va impactar tant a la Joanne que no podia parar de plorar, assegura que li van venir a la ment records del moment en què va néixer.

La nena va córrer cap a la seva mare dient: “Sóc un cranc, sóc un cranc!”. Va ser un moment emotiu i meravellós per a tots els assistents que veien com Marla jugava amb la seva nova mà, experimentant totes les possibilitats que li oferia.

Veure el vídeo de quan la Marla obre el seu regal.

Felicitats Marla!

 

Font: BBC News

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu