sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La plataforma elevadora invisible, CELARE

Per a superar una conjuntura econòmica complicada necessitem ments que pensin diferent. Com pot el nostre negoci o botiga diferenciar-se de la competència? La solució és fàcil. Convertim el nostre negoci en accessible! I és que, facilitar l'accés a les persones amb discapacitat, a la gent gran o a les persones amb mobilitat reduïda augmenta la nostra afluència de públic i, per tant, major és la nostra possibilitat d'èxit i de supervivència.

Diferents estudis avalen aquesta visió, i són molts els usuaris de cadira de rodes que es queixen de no poder gaudir de les mateixes opcions d'oci que la resta de la població. Botigues, restaurants, museus, empreses, hotels… estan realment preparats para tothom?

Una de les millors solucions per a millorar l'accessibilitat d'empreses i negocis és CELARE, una revolucionària plataforma elevadora “invisible” que passa totalment inadvertida i s’integra totalment a la resta del terra. D’aquesta manera, CELARE ret homenatge al seu nom ja que en llatí significa “amagar”.

La seva discreció estètica és possible gràcies al seu disseny. CELARE permet una gran personalització d'acabats en fusta, vinil o estora. Està especialment indicada per a salvar petits desnivells de 50 a 500mm, i pot ser col·locada tant en interiors com a intempèrie. És molt robusta i estable, i pot suportar entre 300 i 400kg de pes. A més, gaudeix de totes les garanties de seguretat i proteccions antilliscants per a la cadira de rodes. 

Demani'ns més informació sobre aquesta plataforma elevadora invisible que ofereix accessibilitat i disseny als empresaris més exigents.
Per a més informació truqui al telèfon gratuït de Válida sin barreras: 900 414 000 o escrigui'ns a l'[email protected].

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu