sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La Regió de Múrcia millora l’accessibilitat en els seus espais naturals protegits

Múrcia millora l'accessibilitat d'espais naturals

La Conselleria de Turisme, Cultura i Medi Ambient, a través de l’Oficina d’Impuls Socieconòmic del Medi Ambient, ha estat la responsable de millorar l’accessibilitat en els espais naturals de tota la Regió de Múrcia a través de diferents intervencions.

Aquestes actuacions es concentren en els centres de visitants dels parcs regionals de El Valle, Sierra Espuña, Salinas de San Pedro y Calblanque. A part d’aquests punts, s’ha intervingut també en les àrees recreatives de La Balsa i Valle Perdido i en el Santuari de la Virgen de la Esperanza de Calasparra.

Algunes de les actuacions que s’han desenvolupat en els diversos punts han estat la renovació de la senyalització, la delimitació de noves places d’aparcament pels usuaris que es desplacen en cadira de rodes, l’adaptació dels banysaccessibles o la instal·lació de baranesadaptades a totes les rampes, entre altres.

La finalitat d’aquestes actuacions és que tots els ciutadans puguin gaudir de la riquesanatural de la Regió de Múrcia i, concretament en el cas dels espaisprotegits, les actuacions de millora són imprescindibles perquè persones amb mobilitatreduïda o dèficitauditiu puguin accedir als parcs amb les totals garanties i condicions, garantint així una visita de qualitat per a tothom.

Font: europapress.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu