sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La scooter per a mobilitat reduïda més veloç del món

Colin Furze és un jove inventor britànic que es passa el dia construint aparells curiosos i originals. D'entre una gran varietat d'artilugis, us destaquem aquesta scooter per a persones amb mobilitat reduïda que va arribar a la notable velocitat de 115km/h (una scooter per a gent gran no passa dels 10km/h!).

Colin va invertir 3 mesos de feina i 400 lliures a convertir la scooter d'un amic del seu avi en una autèntica màquina de córrer. Per aconseguir-ho li va posar un motor de 125cc i cinc tubs d’escapament dobles.

Per tal de fer més emocionant la demostració, es va apropar amb la scooter a la pista de l'aeròdrom de Lincolshire per mesurar-se a una avioneta Robin DR400 de 180CV. Furze va aconseguir que la seva scooter accelerés més ràpid que l'avioneta! Segons paraules del jove inventor de 35 anys: “la propera vegada jo també enlairaré el vol”.

Podeu veure el video aquí. 

La resta dels invents els trobareu a la seva web.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu