sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

La solució contra l’obesitat

Taules plenes a vessar, plats que només degustem pocs dies a l’any, infinitat de dolços i postres… Durant les festes de Nadal és habitual excedir-nos amb el menjar. Tots, sobretot la gent gran, hem de tenir cura amb les quantitats i el tipus d’aliments ingerits per evitar problemas digestius i de sobrepès. No obstant, aquests dies ens fem ressó d’un nou antídot contra l’excés de calories.

Es tracta d’una mol·lècula, anomenada Baiba, que es genera als músculs quan fem exercici i es distribueix per tot l’organisme. Baiba activa els gens que cremen calories i que produeixen el calor corporal. El més destacable és que la mol·lècula no només crema calories quan practiquem activitat física sinó també quan estem en repós.

Segons els experts, Baiba també té altres efectes beneficiosos per l’organisme: ajuda a controlar el nivell de sucre a la sang, així com els de triglicèrids i colesterol. Contribueix, a més, a prevenir l’excés de greix al fetge i també la Diabetis del tipus 2, una malaltia que va en augment entre la població a conseqüència d’una dieta pobre i de l’augment del sedentarisme.

Sembla que estem davant d’un antídot contra l’obesitat. Com aconseguir-ho? La solució és fàcil, amb 90 minuts d’exercici moderat a la setmana és suficient per obtenir resultats beneficiosos per la salut. Així que... A moure’ns, nois!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu