sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Las cases rurals basques son les més acccesibles

Potenciar el turisme accessible és una necessitat. Per una banda, per a les persones amb poca movilitat, i per l’altra, perquè pot ser un bon filó de negoci a desenvolupar al bell mig d’una situació econòmica complicada. I, encara, queda molt camí per recórrer en aquest àmbit. Aquí unes dades.

El País Basc és la comunitat autònoma amb més cases rurals adaptades per a les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. Un 37% d’aquests establiments és accessible. La segueixen Galícia amb un 33%, Andalusia i Múrcia amb un 24% i Castella-LaManxa i Extremadura amb un 21%. Així ho diu un informe del buscador d’allotjaments rurals Toprural.com.

Les que se situen a l’altra banda, és a dir, les comunitats autònomes que disposen d’un menor nombre de cases rurals accessibles són Astúries (un 7% estan adaptades), Aragó, La Rioja i la Comunitat Valenciana (9%).

Segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE), al nostre país hi ha més de 3,85 milions de persones amb discapacitat. Un nombrós col·lectiu amb ganes de viatjar, descansar, i gaudir del territori. Val la pena pensar en tothom.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu