sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Lego presenta la primera figura inclusiva en cadira de rodes!

Lego presenta la seva primera figureta en cadira de rodes! La nova joguina va ser presentada fa uns dies a la Fira Internacional de la Joguina de Núremberg, Alemanya, i començarà a comercialitzar-se aquest estiu.

La idea va néixer de la mà de Rebecca Atkinson, una periodista que va demanar a Lego que llancés al mercat figures més diverses i realistes. 

I és que entre una infinitat d'astronautes, vaquers, veterinaris, superherois… No hi havia cap figura que representés la diversitat funcional. Si bé Lego havia presentat amb anterioritat una figura d'una persona gran en cadira de rodes, el prototip no va convèncer al col·lectiu de persones amb discapacitat. Ara, la nova joguina és un home jove, vestit a la moda i amb una actitud molt positiva, que ha encantat al públic.

La petició de Atkinson es basava en el fet que la indústria de la joguina exclou als nens amb discapacitat. I, més enllà, Paska Lane, de l'ONG Scope, afegeix que moltes empreses segueixin sense fabricar joguines adaptades per a nens amb diferents capacitats. 

Al món, hi ha 150 milions de nens amb discapacitat, així que encara ens queda molt camí per recórrer en aquest àmbit. A tothom li agrada jugar però no hi ha joguines per a tothom...

Des de Válida sin barreras demanem més joguines inclusives per a tots els nens! I aplaudim a Lego per fer realitat la nova figureta!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu