sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Lents que ajuden a les persones cegues a “veure”

Les persones amb discapacitat visual podran “veure-hi” amb aquest nou avenç tecnològic. Es tracta d’unes lents que permetran interpretar el món visual encara que pateixi ceguera de naixement.

El sistema consisteix en una càmara connectada a una lent que transmet la informació al cervell usant els nervis de la còrnea. Segons els investigadors, la còrnia té cents de vegades més receptors sensoriales que la pell, així que volen aprofitar aquesta característica per a traduir imatges en estímuls sensorials d’alta ressolució.

Zeev Zalevsky, líder de la investigación, afirma que és una alternativa fàcil i ràpida, que no requereix de cirurgia invasiva i que permetrà a la persona cega o amb discapacitat visual rebre tanta informació com per a interpretar colors o llegir lletres grans.

Genial!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu