sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

León multarà a les persones amb discapacitat que prestin la seva targeta d'aparcament

León llança campanya per a ús responsable de targetes aparcament responsable mobilitat reduïda

La regidora de Família i Serveis Socials a l'Ajuntament de León, Aurora Basa, i el regidor de Seguretat i Mobilitat, Fernando Salguero, han presentat una campanya sota el lema ‘No la hi prestis a ningú’, sobre l'ús responsable de les targetes d'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda arran del canvi de normativa europea que estableix que la targeta està associada a la persona i no al vehicle.

Aquesta campanya de sensibilització que acaba de començar s'estendrà fins al mes de març i està dirigida al públic en general, però molt en particular als 1.176 lleonesos que disposen de la targeta per evitar que les hi prestin a familiars o a amics que no tenen mobilitat reduïda.

La campanya de divulgació es durà a terme amb tres actuacions fonamentals: enviament d'una carta informativa als 1.176 usuaris de les targetes sobre les obligacions i les sancions per un mal ús; campanya de control directe de la Policia Local i instal·lació de mupis informatius amb el lema ‘No la hi prestis a ningú’, així com distribució de fullets informatius per lliurar a les persones amb targeta d'estacionament.

En definitiva, la Regidoria de Família i Benestar Social, a través del Consell Municipal per a la Discapacitat, i la Regidoria de Seguretat i Mobilitat i el Defensor de les Persones amb Discapacitat han decidit engegar aquesta iniciativa per conscienciar a les persones i fomentar el respecte per les zones delimitades per a l'aparcament, així com el bon ús de les targetes específiques.

Fuente: tododisca.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu