sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Les cadires salvaescales de Válida sin barreras. Quina és la seva càrrega màxima?

cadires pujaescales valida sin barreras

A Válida sin barreras som conscients que la decisió d'instal·lar un salvaescales a vegades és difícil de prendre, però per a moltes persones l'opció de comprar una cadira pujaescales és millor que canviar d'habitatge o viure limitat en una sola planta de la casa.

Per instal·lar una cadira elevadora hem de tenir en compte una sèrie de premisses: la distància que ha de recórrer (nombre de plantes per pujar o baixar), si és per a un espai interior o per a la intempèrie, si l'escala és recta o amb corbes… No obstant això, el pes de càrrega mai ha de ser una preocupació, doncs existeix un ampli barem de possibilitats i opcionals. Els nostres assessors tècnics realitzen visites gratuïtes a domicili per estudiar cada cas en particular i oferir un pressupost realista i sense compromís.

A continuació et mostrem algunes de les característiques més rellevants de les nostres cadires salvaescales, així com el pes que suporta cadascuna d'elles.

Les millors cadires salvaescales per a escales amb tram recte:

ALIUM

És la cadira salvaescales més estreta del mercat. La seva guia, prima i sòlida, és la que menys espai ocupa a l'escala en comparació amb qualsevol altre pujaescalesALIUM funciona sense cremallera i no necessita grassa, oferint un resultat sempre net i ordenat. A més, funciona mitjançant un nou i exclusiu sistema de tracció per fricció.

  • La seva capacitat màxima de càrrega és de 140 Kg.

FIDUS

Cadira pujaescales per salvar trams d'escala rectes. Una solució eficaç, àgil i segura. FIDUSés una de les cadires amb menor intrusió de rail en l'escala (només 16cm.). És una de les cadires més compacta del mercat una vegada plegada.

  • Disposa d'una capacitat de càrrega de 140 Kg.

LINNIUM

És la cadira salvaescales dissenyada especialment per a trams d'escala rectes i per a interiors. Una cadira de molt fàcil ús, pràctica, confortable, segura i amb un perfecte acabat a nivell estètic.

  • La seva capacitat de càrrega és de 130kg.

AMICUS

La cadira pujaescales AMICUS permet la seva instal·lació en ambients interiors i en intempèrie. Indicada per a trams d'escala rectes. Disposa d'un ampli ventall d'opcions i acabats que fan d'ella una cadira molt completa.

  • La capacitat de càrrega de la cadira en la seva versió estàndard és de 137 Kg., amb possibilitat d'afegir un Kit Extrapes de 160 Kg.

Les millors cadires salvaescaleras per a escales corbes o amb replans intermedis:

SOCIUS

Es tracta de la nostra cadira estrella per a trams d'escala corbs gràcies al seu sistema exclusiu de doble tracció que proporciona a l'usuari una major estabilitat i subjecció durant tot el recorregut.

  • SOCIUS té una capacitat de càrrega de 115 Kg. amb la possibilitat d'afegir un Kit Extrapes per arribar fins als 137 Kg.

DEVOTUS

DEVOTUS és la cadira salvaescales de més alta gamma del mercat. S'adapta al màxim a les necessitats de cada usuari i als condicionants arquitectònics de l'escala. La seguretat i les seves guies en acer inoxidable són les característiques més destacables.

  • La versió estàndard suporta fins a 135 Kg. i disposa d'un Kit Extrapes opcional que ofereix a l'usuari una possibilitat de càrrega de 150 Kg.

UNUM

Funciona amb un sistema d'un únic rail fixat mitjançant pals. Indicada per ser instal·lada en qualsevol escala amb tram corb. Aquest salvaescales disposa de diferents acabats de cadira per adaptar-la perfectament a l'entorn. UNUM és còmoda, confortable, segura i silenciosa.

  • La seva capacitat de càrrega és de 125kg.

Si necessites més informació sobre les solucions salvaescales de Válida sin barreras, no dubtis a trucar-nos al telèfon gratuït 900 414 000 o enviar-nos un mail a [email protected]. Un dels nostres assessors tècnics contactarà amb tu ràpidament per oferir-te l'assessorament que necessites o resoldre't qualsevol dubte que puguis tenir. Estarem encantats d'ajudar-te.

Per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu