sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Les persones amb discapacitat reivindiquen un país sense barreres

Dimarts vinent, 7 de novembre, el Congrés dels Diputats debatrà sobre el dret a vot de les persones amb discapacitat. Coincidint amb aquest acte, també hi ha programades nombroses manifestacions al carrer per reivindicar la discriminació que sofreix aquest col·lectiu a causa de la manca d'accessibilitat universal en la majoria dels seus àmbits.

Sota el lema #AccesibilidadYA, es preveuen concentracions de protesta en les 35 ciutats espanyoles, de forma simultània, per alçar la veu per una vida en igualtat de condicions per a tothom, una vida sense barreres i lliure d'obstacles per a les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

Aquesta, es tracta d'una iniciativa impulsada per la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE), en col·laboració amb les seves entitats membres. Es preveu una participació de més de 2.500 persones.

Durant les concentracions s'aprofitarà per informar i conscienciar a la població sobre la problemàtica de l'accessibilitat en l'entorn. A més, també es procedirà a la lectura d'un manifest.

Aquesta jornada també vol reivindicar el previsible incompliment de la Llei General de Drets de Persones amb Discapacitat i de la seva Inclusió Social que fixa el proper 4 de desembre de 2017 com data límit perquè tots els productes, béns i serveis siguin accesibiles.

Válida sin barreras es suma a aquestes reivindicacions a favor de l'accessibilitat universal i recorda que a dia d'avui moltes persones amb discapacitat encara viuen limitades en el seu entorn.

Per un món sense barreres!

Font: elboletin.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu