sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Les persones grans que es mouen més incrementen la seva activitat antioxidant.

Està demostrat. L'exercici físic a les persones majors incrementa els seus nivells de coenzim Q10 i l'activitat antioxidant en sang. Així ho conclou un estudi realitzat pel Centre Andalús de Biologia del Desenvolupament (CABD).

L'estudi s'ha realitzat amb 2 grups, un format per persones entre 19 i 25 anys i l'altre compost per persones d'aproximadament 68 anys. En tots ells es va analitzar l'efecte de l'exercici sobre paràmetres bioquímics relacionats amb la prevenció de l'oxidació del colesterol en sang.

El resultat va ser que els joves que mantenen una alta activitat física, presenten un menor dany oxidatiu, amb menors nivells de coenzim Q10. En canvi, la gent gran presenta un menor dany oxidatiu quan mantenen una major activitat física.

Aquest tipus d'estudis demostren la importància de mantenir hàbits saludables per aconseguir gaudir d'una bona qualitat de vida.

Font: www.balancedeladependencia.com

Válida Lift
de Válida sin barreras patrocina aquesta notícia.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu