sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

LG presentarà el seu primer exosquelet a l'IFA 2018

exoesquelet discapacitat

L'exosquelet LG CLOi Suitbot ha estat desenvolupat per “ajudar a superar les limitacions físiques” i permetre als usuaris “aconseguir una major mobilitat i força en les seves extremitats inferiors”, tal i com explica la companyia sud-coreana.

Aquest robot-esqueletcapacitat d'aprenentatge. Mesura i analitza en temps real una sèrie de dades (anàlisis biomètriques) que l'usuari li proporciona, oferint-li així actualitzacions, evolucions i indicant aquells moviments més òptims per a cada persona.

Es tracta, doncs, d'un robot per millorar la qualitat de vida de l'ésser humà, mitjançant una articulació giratòria “folgada i natural”, i una estructura basada en una sandàlia. Això permet una automàtica adaptabilitat amb la màxima senzillesa d'ús.

Válida sin barreras dóna suport a aquest tipus d'iniciatives en benefici de les persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda. Sempre al costat del disseny i la innovació.

Font: europapress

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu