sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Liberty Segurs llança una web i una guia d'accessibilitat per arribar a persones amb discapacitat

Liberty Segurs llança una web i una guia d'accessibilitat per arribar a persones amb discapacitat

L'objectiu del site adaptat és posar a la disposició de les persones amb discapacitat el seu servei d'assessorament en matèria d'accessibilitat universal i productes de suport, segons ha informat la companyia.

Aquest programa ha aconseguit atendre a un total de 234 consultes i ha aconseguit un 100% de satisfacció dels seus usuaris. El servei atén diferents tipus de consultes, com a preguntes sobre normativa i legislació, preguntes sobre accessibilitat i habitatge o accessibilitat a zones comunes, a més de transport adaptat i ajudes tècniques.

En aquest sentit, l'objectiu és ampliar el nombre de beneficiaris, Liberty Segurs ha llançat un site, dins de la seva web corporativa amb informació sobre aquest servei i indicacions per fer ús del mateix.

Així mateix, s'ha elaborat una 'Guia d'Accessibilitat' que ofereix respostes tècniques als dubtes més freqüents trobades durant l'exercici del projecte en matèria d'accessibilitat. Entre els continguts de la guia destaca informació en matèria d'accessibilitat a l'habitatge, obres en elements comuns, normativa i legislació, ajudes públiques, ajudes tècniques, adaptació de llocs de treball o adaptació de vehicles.

Fuente: europapress.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu